Castellano

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gràcies per la vostra visita.

Les persones que formem part d'aquest despatx professional us donem la benvinguda. 

Des de les nostres primeres experiències professionals en estudis d'ecologia aplicada, cap allà a finals dels noranta, ha hagut una important evolució. Més enllà dels coneixements científicotècnics inicials, adquirits a l'àmbit universitari (UAB - CREAF), ha hagut una interessant incorporació de coneixements de gestió, fonamentals per a la nostra permanència al mercat.

Volem donar les gràcies a la societat en general, ja que són totes les parts interessades, i només els clients, els que heu fet possible que avui dia us poguem continuar oferint serveis d'ecologia aplicada.

El perfil de gabinet que representa GabEAp és el d'un despatx professional on la qualitat i vocació són les principal raons que ens mouen a mantenir tota l'estructura necessària per a intervindre, de forma inmediata, davant qualsevol necessitat.

 

 

 

 

 

La nostra missió és: Millorar la qualitat funcional dels hàbitats naturals. 

Els valors sobre els quals se sustenta la missió, mantinguts a llarg d'aquests anys, vistos amb la perspectiva que dóna el temps, són les claus que ens han permès sobreviure. Si ens permeteu fer servir la metàfora, són el nostre "codi genètic", que ha condicionat un desenvolupament amb seny, lent però sòlid; i és gràcies a aquest valors que hem estat força resistents als factors ambientals, que durant anys de bonança convidaven a un creixement esbojarrat, però que després amb l'arribada de la crisi ens hauria fet molt vulnerables, i que (com ha passat en alguns casos) haurien condicionat grans retallades de recursos o fins i tot la nostra desaparició. Afortunadament no ha estat així, i per això volem explicar-vos quins són les nostres valors, necessaris per al servei que us mereixeu:

El compromís d'arribar a l'obtenció de resultats que satisfaguin al client, és un tret característic del nostre gabinet. Fins i tot, assumint quan cal feines extra no previstes, si per causes alienes a la voluntat de totes dues parts, els projectes es compliquen (no tan estrany a projectes d'envergadura). Cap client descontent és un objectiu permanent, costi el que costi.

Independència per a donar un servei no condicionat, de més qualitat. Aquesta és la fòrmula per a donar un servei pur, sense adulterar, i respectuós amb la societat on ens trobem immersos. Evitar caure en la pràctica insolidària d'obtenir favors de l'administració (pràctica nefasta i per desgràcia tan habitual al nostre sector) és un principi bàsic per a GabEAp. Resulta ben curiós, observar com algunes empreses que havien assolit una quota de mercat considerable gràcies a sospitoses relacions amb diverses administracions, s'han vist de cop i volta abocades a acomiadar personal, o fins i tot a desaparèixer del mercat. Tota una lliçó per a aprendre gestió empresarial i ètica.

Proporcionalitat quant als recursos a destinar als diferents treballs, fet que condiciona la desitjada relació qualitat preu, que fa sostenible el servei. No és el mateix haver d'elaborar un petit informe tècnic, que potser pot arribar a resoldre un sol professional, que haver de fer tot un estudi complex, que sí que justifica la intervenció de tot un equip pluridisciplinar. Adequar la mida de l'equip assignat a cada projecte, evita carregar costos estructurals excessius a la butxaca del client. En definitiva, respectar si vols ser respectat.

En resum, per a sintetitzar els nostres valors, heu d'entendre que a GabEAp preferim assemblar-nos al roure que es va desenvolupant de forma segura i del que ens podem refiar, en lloc de ser aquell pi blanc que creix alt i prim per a sobresortir enmig del bosc, oportunista, però que a la primera nevada a cotes baixes acaba escapçat. No es tracta de quant fas, sino de la qualitat d'allò que fas, i d'entendre que romandre al mercat no és per casualitat.  

Per últim us volem fer saber que GabEAp no està condicionat econòmicament únicament pels ingressos provinents dels estudis que realitza. La vocació de servei del gabinet, és un valor compartit amb altres negocis amb els que es funciona dins un grup (Aula de Millora), i ajuden a mantenir actiu i solvent el gabinet, i absolutament independent de qualsevol pressió. Així, existeix un vincle amb el centre de formació AM learning, i el gabinet de serveis de consultoria d'organització empresarial Consultor JF.

Esperem que els continguts d'aquest web resultin interessants, i no dubteu en posar-vos en contacte per a qualsevol aclariment. 

Atentament, 

 

 

Jordi de la Fuente Escudero

Coordinador

 

     

Gran Via de les Corts Catalanes, 1176 bis  1er 2a  08020 Barcelona · Tel. 933078173 · Fax. 932664701 · info@gabeap.com